Vidste du at virksomheder der registrerer deres brand som varemærke, tjener flere penge end dem som ikke registerer deres varemærke? 

Vidste du at virksomheder der registrerer deres brand som varemærke, betaler højere løn end de virksomheder der ikke registerer deres varemærke? 

Vidste du at de samme virksomheder ansætter flere mennesker, end dem som ikke registrerer deres varemærke? 

Forestil dig den indvirkning det skaber på verden omkring din virksomhed, hvis du tog tiden til at finde budget til denne vigtige side af din virksomhed?

 

Ved at lade en professionel håndtere registrerings processen kan du bevare dit fokus på det du er god til og slipper for at spilde til, penge og energi på et område af forretningslivet som du helst er fri for at tænke på!

 

celeste@grandipr.dk or +45 42 47 42 22

 


Mission:

Hvorfor er GRAND IPR her?

For at skubbe til grænser. Være gennemsigtig i forhold til prisstrukturen. Yde beskyttelse af unikke kreationer.


Ydelser:

 

Varemærkeregistrerings Pakke
 

Full service varemærkeregistrerings pakke

Dit logo. Dit forretningsnavn. Dit indhold som du har brugt timer og timer af dit liv på at skabe.
Du ved at du har behov for et varemærke, men du ved ganske enkelt ikke hvor du skal starte eller slutte. Og ja, det er rigtigt....at sikre sit varemærke kan være en langsommelig process. Det er let at skyde det i baggrunden, og på den måde risikerer du at skade bundlinien i din virksomhed. 

Det er endnu lettere at lade Céleste hos GRAND IPR tage sig af varemærkeregistreringen. 

 

Priser forefindes under priser i rullegardinet


Juridisk rådgivning i den kreative fase
 

Er du klar til at hoppe ind i den kreative fase af dit varemærkes tilblivelse? Det kan være det kommer som en overraskelse at ikke alt kan eller skal registreres som et varemærke? Kender du kriterierne? Gør din grafiske designer? 

 Jeg tilbyder at rådgive både dig og din grafiker, eller endda anbefale grafikere som jeg har arbejdet sammen med og stoler på. 

 

Priser forefindes under priser i rullegardinetOphavsret

En del mennesker skaber kreativt indhold, som det er meningen skal deles både on og off-line. Nogle mennesker glemmer ind i mellem at de ting som de finder på nettet, rent faktisk er en andens intellektuelle ejendom og derfor ikke til fri afbenyttelse. 

Dette gælder ikke mindst de yngre generationer, der vokser op nu i informationsnes tidsalder, hvor, stort set, alt er tilgængeligt på nettet.

 

Priser forefindes under priser i rullegardinet


 

Hotline for de Innovative & Kreative mennesker

For et mindre månedligt beløb kan du kontakte kontoret med OSS (ofte stillede spørgsmål) 

 

Priser forefindes under priser i rullegardinet


Unikke vilkår og betingelser

 

- til brug for coaches og terapeuter.

Er du coach eller terapeut? Hvis ikke du har vilkår og betingelser på plads til når du tager kunder ind i din praksis, kan du risikere at miste penge.

Disse vilkår og betingelser, som jeg har udarbejdet, er vitterlig helt unikke fordi de ikke alene fokuserer på den ene part. Faktisk er de en sejer for begge parter, netop fordi begge parter er i fokus. 
 

Priser forefindes under priser i rullegardinet


Andre former for beskyttelse - Mere Ophavsret

Indholds skaber:

Ligger du vågen om natten, mens du byder din hjerne med tanker om hvorvidt nogen er i færd med at stjæle dit indhold? Eller dit varemærke, som du har brugt timer efter timer på at opbygge, din side på nettet som du har smidt flere tusind kroner efter, dit logo der på perfekt vis sammenfatter din unikke virksomhed.... alt dette og mere til er på spil, når du undlader at beskytte din intellektuelle ejendom.

Du mister kunder, efterlader dit omdømme sårbart overfor eventuelle angreb, og du finder dig selv syg af bekymring. Det er hjerteskærende, når det værste sker, og endnu mere, det er »make-or-break« for din bundlinje. 

 

Priser forefindes under priser i rullegardinet


 

Public Speaking/Offentlige taler

Arrangements arrangør:

Har du brug for en taler til din næste begivenhed?

 

  • Vidste du at virksomheder der registrerer deres brand som varemærke, tjener flere penge end dem som ikke registerer deres varemærke? 

  • Vidste du at virksomheder der registrerer deres brand som varemærke, betaler højere løn end de virksomheder der ikke registerer deres varemærke? 

  • Vidste du at de samme virksomheder ansætter flere mennesker, end dem som ikke registrerer deres varemærke? 

  • Forestil dig den indvirkning det skaber på verden omkring din virksomhed, hvis du tog tiden til at finde budget til denne vigtige side af din virksomhed?

 

Skræddersyet arrangement pris 25.000 kroner

 Céleste taler foran de fremmødte ved Kort sagt arrangementet. 

Céleste taler foran de fremmødte ved Kort sagt arrangementet. 


Ekstra tjeneste ydelser:

GRAND IPR  arbejder på at tilbyde Transformational Retreats i relation til Brand & Content Protection med et holistisk twist.

"Jeg ved ikke, om mit mærke er i stand til at være varemærkebeskyttet."

"Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg registrerer mit indhold."

"Jeg er overvældet af tanken om varemærkeregistrering af mit produkt- eller service mærke. Jeg ved ikke engang, hvor jeg skal begynde."

 

Flere detaljer senere! 


Her til kommer IP Mentoring.

 

Mere om det senere. 


Her vil du finde ud af hvem jeg er. 

GRAND IPR ledes af mig, Céleste, uddannet Cand. jur.  med speciale i varemærker og ophavsret, herunder registrering af varemærker. 

Min mission er at hjælpe og inspirere dig til at forstå og værdsætte betydningen af at beskytte din virksomheds aktiver i form af intellektuelle ejendomsrettigheder, eller dit indhold og i sidste ende din bundlinje.  Med færre bekymringer omkring dit varemærke, kommer mere tid til at forblive i din zone af genialitet, hvor du kan koncentrere dig om at få din virksomhed til at vokse.... og dermed opnå mere profit. 

Jeg har været fascineret af juraen, siden jeg var helt lille og det ikke uden grund: min morfar grundlagde Reumert & Partnere, sidenhen kendt under navnet Kroman Reumert.

Senere i livet, efter at have afprøvet flere forskellige karriere veje, hvor jeg dog ikke rigtig fandt det jeg brændte for, fandt jeg mig selv tiltrukket mere og mere af juraen. Jeg endte med at genenmføre jura studiet på KU.

Efter næsten 4 år i Kunstnernes Retshjælp følte jeg mig kaldet til at stifte GRAND IPR.

I dag kombinerer jeg min vision,  min iver og ekspertise, hvilket gør at små og mellemstore virksomheder føler sig trygge, når det kommer til at lade deres varemærke og indhold registrere, hvilket giver dem mulighed for at føle ro i sindet og i sandhed beskyttet.

Jeg er igang med at skabe min virksomhed, eller som jeg ynder at kalde det mit eget »juridiske imperium«, en lukrativ virksomhed, der understøtter min livsstil, præcis som du er ved at skabe din.

Kontakt: 
 

(+45) 42 47 42 22

 Céleste sidder her i en rådgivende situation. Kunden er i telefonen.

Céleste sidder her i en rådgivende situation. Kunden er i telefonen.


REFERENCER

Læs nedenfor hvad virksomheder, eller personer, der har nydt godt af mine ydelser har at sige i deres referencer om GRAND IPR


Jeg har benyttet mig af GRAND IPR nogle gange og jeg har hver gang følt jeg var i kyndige hænder og fik en kanon rådgivning, som jeg kan bruge til noget. Jeg kan anbefale alle der står med et brand de vil beskytte at søge vejledning og assistance her.
Tak for hjælpen.

Helle Bodeholt - på FB gav Helle GRAND IPR 5 stjerner. 


Anbefaling af Céleste Reumert Refn som har hjulpet mig med det lovgivningsmæssige ifm. mit fotoprojekt. Istedet for selv at skulle fordybe mig i jura...Redigeret version af JJs anbefaling, for at se den fulde version, se under engelsk sprog på siden her eller på Vimeo kanalen. 


Peter Franklin Würtz
 

Jeg, Peter Franklin Würtz, rettede henvendelse til Céleste, GRAND IPR, efter en interaktion på LinkedIn. Vi havde behov for, at sikre virksomhedens aktiver ordentligt, her i opstartsfasen, fordi der allerede er temmelig mange som er interesserede i det vi kan og gør. Céleste har en enkel pakkeløsning, som vi købte og vi modtog faktisk, undervejs, mere rådgivning end det oprindeligt aftalte. Det har vi sat stor pris på. Anbefaler gerne andre start ups til at gøre brug af hendes kundskab på området for varemærker. I dag er vores varemærke registreret i Danmark, og det giver en vis indre ro. Vi går videre med registrering i andre lande hen ad vejen. Tusind tak!

Peter

https://www.linkedin.com/in/peterfranklinw/

 Registreret varemærke: The Legendary world of Norse Mythology Yggdrasil 

Registreret varemærke: The Legendary world of Norse Mythology Yggdrasil 


Peter Neville
 

Thanx, Celeste for insightful and annoyingly good advice - that made me rethink aspects of our product launch.

https://www.linkedin.com/in/peter-neville-management-consultant-psychologist-3974b5/


Chrystel Melhuish
 


I recently had a Skype conversation with Céleste from GRAND IPR about helping her publish her first book on Intellectual Property Rights. We connected straight away and I was very impressed with the fact that she spoke so many languages. I loved her energy and passion for her business, wanting to share her message and help business owners avoid getting in trouble regarding their intellectual property. I highly recommend getting in touch with her, she is a real source of knowledge and she willl save you much time and trouble. 

https://www.linkedin.com/in/chrystelmelhuish/


Bjarne Mattila 
 


Céleste er en skarp rådgiver der udviser effektivitet, præcision og viden indenfor hendes virke. Med en målrettet og kompetent struktur, borer hun sig hurtigt ned til sagens kerne - og leverer præcise svar, rådgivning og vejledning. Det har derfor været mig en sand fornøjelse, at samarbejde med Céleste.

https://www.linkedin.com/in/bjarne-mattila-745827/


Wendy Dumaresq
 

Awsome Céleste Reumert Refn your voice is so lovely, it makes me feel like I could curl up in your expertise and feel safe with what you have to offer. Can you please let me know what platform you used to make that infographic come alive. I would like to do one similar for my work and tossing up which way to do so.......

https://www.linkedin.com/in/wendydumaresq-radiantwomen/


Lorraine Ferrier

Thank you Celeste for guiding and supporting me with integrity and empathy through my recent difficult and confusing IP issue.  I am very grateful. Can you please let me know what platform you used to make that infographic come alive? I would like to do something similar for 

Lorraine Ferrier, Fertility Joy www.lorraineferrier.com


Malene Gregaard Wilsly


Céleste har hjulpet mig midt i processen med at få varemærke registreret logo og firmanavnet: Powerjobsøgerne. Det var en stor hjælp, og det ærgrer mig, at jeg ikke fra start vidste, at der var den mulighed, sådan at processen var gået endnu hurtigere. Jeg kan anbefale alle iværksættere at bruge Céleste i forbindelse med varemærke registrering - processen går hurtigere, og du slipper selv for al den korrespondance der følger med. Céleste har stor faglig viden og brænder for sit arbejde.

http://www.powerjobsøgerne.dk/

https://www.linkedin.com/in/gregaardwilsly/

 Registreret varemærke Powerjobsøgerne

Registreret varemærke Powerjobsøgerne


Film Empire Owner, Annette Wernblad

 

Aaaahhh, it feels good to have the legal details regarding intellectual property rights in my little empire in order and down in black and white. Thank you GRAND IPR 

www.annettewernblad.dk

https://www.linkedin.com/in/annettewernblad/


The former IPR lawyer, Jane Tai

As an ex-IP lawyer it's really great to see you getting the message out there Céleste. There is so much confusion out there about how to copyright and trade mark things. Your work is such an important and often forgotten area. I am constantly hearing about people whose work has been "stolen" in one form or another. So I would encourage people to contact you to find out how easy it can be to protect it.

https://www.linkedin.com/in/janetai/


KONTAKT

Her kan du komme i kontakt med Céleste fra GRAND IPR.
Du kan enten ringe eller skrive. 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg vil gerne høre fra dig.

Ring på 42 47 42 22 

Eller skriv celeste@ grandipr.dk - udenmellemrum 

 


Videoer