• Vidste du at virksomheder der registrerer deres brand som varemærke, tjener flere penge end dem som ikke registerer deres varemærke?

  • Vidste du at virksomheder der registrerer deres brand som varemærke, betaler højere løn end de virksomheder der ikke registerer deres varemærke?

  • Vidste du at de samme virksomheder ansætter flere mennesker, end dem som ikke registrerer deres varemærke?

 

Forestil dig den indvirkning det skaber på verden omkring din virksomhed, hvis du tog tiden til at finde budget til denne vigtige side af din virksomhed?

Ved at lade en professionel håndtere registrerings processen kan du bevare dit fokus på det du er god til og slipper for at spilde til, penge og energi på et område af forretningslivet som du helst er fri for at tænke på!

 

celest@ at grandipr.dk eller  +45 42 47 42 22


Mission:

Hvorfor er GRAND IPR her?

Missionen er at hjælpe eller inspirere dig til at forstå og værdsætte vigtigheden af at beskytte din virksomheds intellektuelle ejendomsrettigheder, indhold og dermed dit levebrød. Med færre bekymringer for dit mærke kommer mere tid til at tilbringe ophold i din zone af genialitet, på at få din virksomhed til at vokse ... og mere overskud!


Ydelser:

 

Full service varemærkeregistrerings pakke

 

Dit logo. Dit forretningsnavn. Dit indhold som du har brugt timer og timer af dit liv på at skabe.
Du ved at du har behov for et varemærke, men du ved ganske enkelt ikke hvor du skal starte eller slutte. Og ja, det er rigtigt....at sikre sit varemærke kan være en langsommelig process. Det er let at skyde det i baggrunden, og på den måde risikerer du at skade bundlinien i din virksomhed. 

Det er endnu lettere at lade Céleste hos GRAND IPR tage sig af varemærkeregistreringen. 

 

Priser forefindes under services & packages! 


Juridisk rådgivning i den kreative fase
 

Er du klar til at hoppe ind i den kreative fase af dit varemærkes tilblivelse?

Det kan være det kommer som en overraskelse at ikke alt kan eller skal registreres som et varemærke? Kender du kriterierne? Gør din grafiske designer? 

 Jeg tilbyder at rådgive både dig og din grafiker, eller endda anbefale grafikere som jeg har arbejdet sammen med og stoler på. 

 

Priser forefindes under services & packages! 

 


Ophavsret

En del mennesker skaber kreativt indhold, som det er meningen skal deles både on og off-line. Nogle mennesker glemmer ind i mellem at de ting som de finder på nettet, rent faktisk er en andens intellektuelle ejendom og derfor ikke til fri afbenyttelse. 

Dette gælder ikke mindst de yngre generationer, der vokser op nu i informationsnes tidsalder, hvor, stort set, alt er tilgængeligt på nettet.

 

Priser forefindes under services & packages! 


 

Hotline for de Innovative & Kreative mennesker

For et mindre månedligt beløb kan du kontakte kontoret med OSS (ofte stillede spørgsmål) 

 

Priser forefindes under services & packages! 


Unikke vilkår og betingelser

 

- til brug for coaches og terapeuter.

 

Er du coach eller terapeut? Hvis ikke du har vilkår og betingelser på plads til når du tager kunder ind i din praksis, kan du risikere at miste penge.

Disse vilkår og betingelser, som jeg har udarbejdet, er vitterlig helt unikke fordi de ikke alene fokuserer på den ene part. Faktisk er de en sejer for begge parter, netop fordi begge parter er i fokus. 
 

Priser forefindes under services & packages! 


 Indholds skaber - Mere Ophavsret

 

 

Ligger du vågen om natten, mens du byder din hjerne med tanker om hvorvidt nogen er i færd med at stjæle dit indhold? Eller dit varemærke, som du har brugt timer efter timer på at opbygge, din side på nettet som du har smidt flere tusind kroner efter, dit logo der på perfekt vis sammenfatter din unikke virksomhed.... alt dette og mere til er på spil, når du undlader at beskytte din intellektuelle ejendom.

Du mister kunder, efterlader dit omdømme sårbart overfor eventuelle angreb, og du finder dig selv syg af bekymring. Det er hjerteskærende, når det værste sker, og endnu mere, det er »make-or-break« for din bundlinje. 

 

Priser forefindes under services & packages! 


 

Public Speaking/Foredragsholder

Arrangements arrangør:

 

Har du brug for en taler til din næste begivenhed?

 

  • Vidste du at virksomheder der registrerer deres brand som varemærke, tjener flere penge end dem som ikke registerer deres varemærke? 

  • Vidste du at virksomheder der registrerer deres brand som varemærke, betaler højere løn end de virksomheder der ikke registerer deres varemærke? 

  • Vidste du at de samme virksomheder ansætter flere mennesker, end dem som ikke registrerer deres varemærke? 

  • Forestil dig den indvirkning det skaber på verden omkring din virksomhed, hvis du tog tiden til at finde budget til denne vigtige side af din virksomhed?

 

Priser forefindes under services & packages! 

Céleste taler foran de fremmødte ved Kort sagt arrangementet.

Céleste taler foran de fremmødte ved Kort sagt arrangementet.


Kommende tjeneste ydelser:

GRAND IPR  arbejder på at tilbyde Transformational Retreats i relation til Brand & Content Protection med et holistisk twist.

 

"Jeg ved ikke, om mit mærke er i stand til at være varemærkebeskyttet."

"Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg registrerer mit indhold."

"Jeg er overvældet af tanken om varemærkeregistrering af mit produkt- eller service mærke. Jeg ved ikke engang, hvor jeg skal begynde."

 

Flere detaljer senere! 


Her til kommer IP Mentoring.

 

Mere om det senere. 


Her kan du finde ud af hvem jeg er. 

 

Mød Céleste, Ildsjælen bag GRAND IPR®️

GRAND IPR ledes af mig, Céleste, uddannet Cand. jur.  med speciale i varemærker og ophavsret, herunder registrering af varemærker, med et holistisk tvist.

Min mission er at hjælpe og inspirere dig til at forstå og værdsætte betydningen af at beskytte din virksomheds aktiver i form af intellektuelle ejendomsrettigheder, eller dit indhold og i sidste ende din bundlinje.  Med færre bekymringer omkring dit varemærke, kommer mere tid til at forblive i din zone af genialitet, hvor du kan koncentrere dig om at få din virksomhed til at vokse.... og dermed opnå mere profit. 

Jeg har været fascineret af juraen, siden jeg var helt lille og det ikke uden grund: min morfar grundlagde Reumert & Partnere, sidenhen kendt under navnet Kroman Reumert.

Senere i livet, efter at have afprøvet flere forskellige karriere veje, hvor jeg dog ikke rigtig fandt det jeg brændte for, fandt jeg mig selv tiltrukket mere og mere af juraen. Jeg endte med at genenmføre jura studiet på KU.

Efter næsten 4 år i Kunstnernes Retshjælp følte jeg mig kaldet til at stifte GRAND IPR.

I dag kombinerer jeg min vision,  min iver og ekspertise, hvilket gør at små og mellemstore virksomheder føler sig trygge, når det kommer til at lade deres varemærke og indhold registrere, hvilket giver dem mulighed for at føle ro i sindet og i sandhed beskyttet.

Jeg er igang med at skabe min virksomhed, eller som jeg ynder at kalde det mit eget »juridiske imperium«, en lukrativ virksomhed, der understøtter min livsstil, præcis som du er ved at skabe din.

Kontakt: 
 celeste@grandipr.dk

Céleste sidder her i en rådgivende situation. Kunden er i telefonen.

Céleste sidder her i en rådgivende situation. Kunden er i telefonen.REFERENCER

kan findes her:


VIDEOER

Videoer kan findes ved at trykke på knappen nedenfor. Der er videoer på både dansk & engelsk.


ARTIKLER

Artiklerne kan findes ved at trykke på knappen nedenfor. Der er artikler på to sprog, nemlig dansk og engelsk