Endelig - historien om mit varemærkes tilblivelse og evolution!Endelig er jeg den stolte ejer af et registreret VAREMÆRKE!

Åh, hvor har jeg ventet længe på dette øjeblik, 12 måneder eller der omkring. Først skulle navnet på min virksomhed findes: GRAND IPR, dette var dog for endnu længere siden og jeg blev hjulpet af Chris Morrall da det kom til at skulle afgøre navnet. 

Årsagerne til hvorfor GRAND IPR blev valgt er følgende:

GRAND kommer fra navnet på den biograf, som min afdøde onkel ejede inde i centrum af København, hvor jeg trådte mine ungdoms sko, der hedder GRAND TEATRET.

Grand betyder stor på både engelsk og fransk.

Grand betyder tusind på engelsk slang. 

Dog er der mange andre synonymer for det: ambitiøs. respektindgydende, værdig, herlig, storartet, imponerende, stor, luksuriøs, storslået, vidunderlig, monumental, ædel, overdådig, flot, statelig for blot at vælge nogle få… 

Andre årsager til hvorfor GRAND var så fableagtigt et navn, var ved at vælge det som en del af forretningsnavnet sender jeg flere små hilsner til min afdøde onkel hver eneste dag. 

Borset fra det er det område af juraen som jeg har specialiseret mig i nemlig de intellektuelle ejendomsrettigheder, hvilket betyder at navnet giver endnu mere mening, fordi film jo består af en stor samling af intellektuelle ejendomsrettigheder! Det er årsagen til IPR. På engelsk betyder IPR Intellectual Property Rights, som på Dansk er intellektuelle ejendomsrettigheder. 

På et senere stadie gjorde jeg mig umage for at få et logo eller brand skabt. Derfor talte jeg med forskellige personer og kom i kontakt med en gut som hedder Torben til fornavn, desværre har jeg glemt hans efternavn!, som sad sammen med mig og forhørte sig om hvordan jeg mon kunne forestille mig at det skulle se ud? Jeg satte mig med en pen og noget papir og skrev noget der mindede om det som ses nedenfor:

Originalt logo.jpg

Her ses to forskellige versioner. Ovenfor det originale logo, sådan som jeg skrev det. Nedenfor er det vendt mere lige på. Det blev som man kan se oprindeligt skrevet nær et hjørne af en side i en tegneblok…

LogoSeptember2016.png
Han sagde: du har en smuk håndskrift, du burde bruge den! Jeg var aldeles ikke enig og protesterede for alle pengene. I hvertfald i nogle minutter. Jeg tror måske jeg spurgte om han var tosset eller noget lignende? Han byggede sin sag op og argumenterede med at det som jeg beskytter er unikt og at min håndskrift er unik! Jeg satte mig forbløffet tilbage i stolen. Er det virkelig sandt? Er min håndkskrift smuk? Ih, altså. 

På et endnu senere tidspunkt blev jeg introduceret for Martin Rahr, som er grafiker. Han hjalp mig med at vektorisere min håndskrift. Jeg er ret vild med den måde han fik den til at se ud. Mere sofistikeret.

LogoVektoriseret2017 kopi.jpeg

Nedenfor ses en hurtig tegning af hvad jeg forestillede mig mit varemærke skulle være. Denne tegning sendte jeg med til Martin, som dog endte med at raffinere og gøre det langt mere sofistikeret. I øvrigt forestillede jeg mig på det tidspunkt at slagordet Dulce Periculum skulle være en del af det. Jeg indså dog at udtrykket ville kunne misforståes og besluttede at undlade at have det med.

Quick sketch of coat of arms for businesslogo.jpg

Min grafiker endte med at også få dette til at blive mere sofistikeret og rent i udtrykket. Jeg bed om at få det til at se ud som om skjoldet træder frem eller op fra papiret, således at det tilnærmer sig en 3D tegning mere end en 2D. Hertil kom at jeg bed om at få vendt pilene om, således at de peger opad frem for ned ad.


1 logo celeste.png

 

Og JA jeg elsker det! Det signalerer lige præcis det som jeg vil have det skal signallere. Sikkerhed, kamp, beskyttelse, intensitet, ildhu, iver - igen blot for at vælge nogle få. 

Det som er endnu bedre er at den samme grafiker, Martin Rahr, også skabte dette til mig:

r'et i cirkel.png

Det betyder at jeg har et unikt registrerings symbol, som jeg kan anvende sammen med mit registrerede varemærke. Det er lige sagen synes jeg og hvordan bliver det bedre end det? 

GRAND IPR som registreret varemærke!!!.png


Jeg elsker at kigge på mit REGISTREREDE VAREMÆRKE, det gør mig stolt. Her har du så historien om og udviklingen eller evolutionen af mit varemærke eller brand.


Nedenfor finder du de to våbenskjold som ligger til basis for inspirationen til mit varemærkes våbenskjold. Våbenskjoldet til venstre hører til min Svenske slægt, Munch af Rosenshöld*, og det til højre hører til min Fransk/Spanske slægt, Reumert. Nogle påstår at elementerne fra det til højre er stjålet fra andres våbenskjold. Jeg ved det faktisk ikke.

*Det er ikke en fejl at der står af og ikke av, for sådan påstår de selv at det skal staves. På deres site på nettet staves det på den Danske måde, frem for den Svenske!

 
Munck af Rosenschöld.jpg
 
Våbenskjold Reumert.jpeg
Céleste RR