GRAND IPR
The Brand & Content Protector

Ydelser

Juridisk rådgivning til de kreative og de innovative:

-Så som Ophavsret, Varemærkeregistrering, vilkår og betingelser

📱+45 42 47 42 22


Varemærkeregistrerings Pakke
 

Full service varemærkeregistrerings pakke

Dit logo. Dit forretningsnavn. Dit indhold som du har brugt timer og timer af dit liv på at skabe.
Du ved at du har behov for et varemærke, men du ved ganske enkelt ikke hvor du skal starte eller slutte. Og ja, det er rigtigt....at sikre sit varemærke kan være en langsommelig process. Det er let at skyde det i baggrunden, og på den måde risikerer du at skade bundlinien i din virksomhed. 

Det er endnu lettere at lade Céleste hos GRAND IPR tage sig af varemærkeregistreringen. Jeg lover at:

 • Registrere dit varemærke eller brand i Denmark, England, EU, eller hvor du nu ellers måtte have behov for at få beskyttet dit varemærke.

 • Håndtere al papirarbejdet og kommunikationen med varemærkemyndighederne.

 • Sikre lovligheden af alle transaktioner, stoppe fidus magere fra at opkræve falske gebyrer af dig.

 •  Søgning i de forskellige registre og derved sikre at du ikke krænker nogens rettigheder.

 • Sikre at din virksomheds varemærke bliver kategoriseret korrekt i relation til Nice klassifikationerne.

 • Håndtering af eventuelle krænkelser i registrerings perioden.

Det starter alt sammen med en personlig konsultation for at afdække hvad Dit Brand har behov for af beskyttelse.
 Jeg tager al kommunikation med de rette myndigheder og guider dig igennem hele processen, således at du kan holde fokus på det DU er bedst til! Processen kan tage op til et 12 måneder. 

Ikke inkluderet i prisen er registrerings afgiften til de enkelte styrelser samt prisen for søgning i de forskellige registre.

Din investering er kun 24.997,00 moms inkluderet. 


Juridisk rådgivning i den kreative fase
 

Er du klar til at hoppe ind i den kreative fase af dit varemærkes tilblivelse? Det kan være det kommer som en overraskelse at ikke alt kan eller skal registreres som et varemærke? Kender du kriterierne? Gør din grafiske designer? 

 Jeg tilbyder at rådgive både dig og din grafiker, eller endda anbefale grafikere som jeg har arbejdet sammen med og stoler på. 

Uanset hvilken form for proces du vælger, vil jeg være med til at sikre at dit varemærke lever op til alle kravene, og dermed forøges processens hastighed og sandsynligheden for at varemærket registreres betragteligt. 

 

Din investering starter ved kun 2.997,00 moms inkluderet. 


Ophavsret

En del mennesker skaber kreativt indhold, som det er meningen skal deles både on og off-line. Nogle mennesker glemmer ind i mellem at de ting som de finder på nettet, rent faktisk er en andens intellektuelle ejendom og derfor ikke til fri afbenyttelse. 

Dette gælder ikke mindst de yngre generationer, der vokser op nu i informationsnes tidsalder, hvor, stort set, alt er tilgængeligt på nettet.

Ved du hvordan du bedst beskytter dit indhold? Hvis ikke er du velkommen til at række ud og kontakte mig, så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig med at få sat gang i beskyttelsen af dine intellektuelle ejendomsrettigheder.  Tryk på knappen for at bestille rådgivning.
 

Tag et kig nedenfor, hvor du kan se flere muligheder for beskyttelse af intellektuelle ejendomsrettigheder. 


Unikke vilkår og betingelser

 

- til brug for coaches og terapeuter.

Er du coach eller terapeut? Hvis ikke du har vilkår og betingelser på plads til når du tager kunder ind i din praksis, kan du risikere at miste penge.

Disse vilkår og betingelser, som jeg har udarbejdet, er vitterlig helt unikke fordi de ikke alene fokuserer på den ene part. Faktisk er de en sejer for begge parter, netop fordi begge parter er i fokus. 
 

Jeg er her for at hjælpe dig med at få styr på dine vilkår og betingelser, gøre dem lette at forstå og som nævnt en sejer for begge parter -- Du bør sikre dit coaching eller terapi arbejde allerede i dag!

 

Din investering starter ved kun 5.997,oo moms inkluderet. 


Andre former for beskyttelse - Mere Ophavsret

Indholds skaber:

Ligger du vågen om natten, mens du byder din hjerne med tanker om hvorvidt nogen er i færd med at stjæle dit indhold? Eller dit varemærke, som du har brugt timer efter timer på at opbygge, din side på nettet som du har smidt flere tusind kroner efter, dit logo der på perfekt vis sammenfatter din unikke virksomhed.... alt dette og mere til er på spil, når du undlader at beskytte din intellektuelle ejendom.

Du mister kunder, efterlader dit omdømme sårbart overfor eventuelle angreb, og du finder dig selv syg af bekymring. Det er hjerteskærende, når det værste sker, og endnu mere, det er »make-or-break« for din bundlinje. 

Når dine intellektuelle ejendomsrettigheder er krænket, er GRAND IPR der for at hjælpe. Overgiv din virksomhed til de bedste hænder. Vælg mellem en række høringsmuligheder, der passer til dine behov:

 

 • Basis konsultation: En én times dyb samtale eller strategiopkald som giver dig klarhed og retning vedrørende dine næste skridt.  Din investering: 2.997,00 - moms inkluderet.

 • Kundernes favorit konsultation: For de sager, der er lidt mere komplekse, en 3-timers session for at løse alle problemer vedrørende intellektuel ejendomsrettigheder ved hånden. Din investering: 8.097,00 kroner moms inkluderet = godt 10% rabat

 • Den mest populære konsultations form: Det ultimative i fleksibilitet og opmærksomhed, denne 10-timers strategisession, der kan opdeles i de trin, du ønsker. Din investering: 
  25.597,00 kroner moms inkluderet = godt 15 % rabat

 • Den mest værdifulde pakke er naturligvis full service varemærke registreringspakken: Det begynder alt sammen med en personlig konsultation om dit indhold, varemærke og intellektuelle ejendomsrettigheders behov. Vi tager det derfra og vejleder dig gennem 6-12 måneders varemærkeproces med lethed. Din investering: 24.997,00 moms inkluderet. 


Public Speaking/Offentlige taler

Arrangements arrangør:

Har du brug for en taler til din næste begivenhed?

Lad mig medbringe min begejstring for at beskytte dine ophavsret og varemærker til centrum. Med vittighed, visdom og varme vil jeg tilføre værdi til dit næste topmøde, forretningsintensive dag, workshop eller webinar. Du, dine kolleger og kunder vil blive forbløffet over, hvor nemt det er at forstå kendetegnene forvaremærke & indholds beskyttelse.

+45 42 47 42 22

Céleste speaking at an event at a library local to her

Céleste speaking at an event at a library local to her


Ekstra tjeneste ydelser:

På et senere tidspunkt vil GRAND IPR tilbyde Transformational Retreats i relation til Brand & Content Protection med et holistisk twist.

Platinum Level Kunder: - Transformational Retreats

"Jeg ved ikke, om mit mærke er i stand til at være varemærkebeskyttet."

"Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg registrerer mit indhold."

"Jeg er overvældet af tanken om varemærkeregistrering af mit produkt- eller service mærke. Jeg ved ikke engang, hvor jeg skal begynde."

Ved GRAND IPR er du ikke alene. Når du bliver Platinum Level Client, gør vi varemærkeprocessen smertefri - faktisk gør vi det behageligt. Uanset din forretning eller dit mærke er vi her for at:

Tag dig på en transformationsrejse til en "hemmelig" destination, det vil nok være en tropisk ø.

Tilby letforståelige forklaringer, snarere end komplicerede juridiske jargoner.

Forklar regler og kriterier, som de vedrører din virksomhed.

Og andre transformationssessioner under arrangementet.

Plus, når du bliver Platinum Level kunde, vil du nyde ekstra fordele som brugen af ores unikke registreringssymbol. Dette eliteikon illustrerer din forpligtelse til at beskytte dit brand som intet andet kan.

Ring til os direkte på  42 47 42 22 for at få flere oplysninger om det kommende retreat.

Vi holder dig opdateret.


Her til kommer IP Mentoring.

 

Mere om det senere.