GRAND IPR
The Brand & Content Protector

Hjem

Velkommen til den Dansk sprogede side 

 📞 +45 42 47 42 22
 

Her kan du få din gratis guide 3 Reasons Why Protecting Your Brain Child is imperative!

Guiden er skrevet på engelsk.

For at få denne guide straks, skal du blot udfylde formularen nedenfor. 

Fornavn *
Fornavn

Her kan du se en video om mig. 

Hvad er dit produkt? Hvad er det du brænder for? Hvad har du skabt, som kom direkte fra dit eget hoved, også kendt med det engelske udtryk 'Brain Child'?  Fra sang tekster til logoer, Varemærker/brands navne til bøger, dit (kreative) indhold er din væsentligste forretningsmæssige aktiv.

Prøv at forestille dig hvordan det ville føles hvis dit varemærke, dit (kreative) indhold. eller anden intellektuel ejendom blev stjålet. Du falder tilfældigt over en avis og der er det: dit 'Brain Child'... or der er ingen reference til dig at se nogen steder. Det er hjerteskærende, og i endnu højere grad, det er alt om at gøre for din bundlinje.

Hos GRAND IPR, ved jeg, at dine originale værker er rygraden i din virksomhed. Du ville ikke køre på cykel uden hjelm eller køre bil uden sikkerhedssele. Så hvorfor vil du tillade dit hårde arbejde at forblive sårbart?

Grundlagt på års træning, erfaring og ekspertise, har jeg med succes hjulpet virksomhedsejere som dig med at beskytte deres mest værdifulde kreative aktiver.

 

Tøv ikke, fordi brand og indholds tyve tøver ikke heller vil.

celeste@grandipr.dk or +45 42 47 42 22

 

Mission:

Hvorfor er GRAND IPR her?

For at skubbe til grænser. Være gennemsigtig i forhold til prisstrukturen. Yde beskyttelse af unikke kreationer.