GRAND IPR
The Brand & Content Protector
BA9I8674.jpg

Her er jeg

Her vil du finde ud af hvem jeg er. 

 

GRAND IPR ledes af mig, Céleste, uddannet Cand. jur.  med speciale i varemærker og ophavsret, herunder registrering af varemærker. 

Min mission er at hjælpe og inspirere dig til at forstå og værdsætte betydningen af at beskytte din virksomheds aktiver i form af intellektuelle ejendomsrettigheder, eller dit indhold og i sidste ende din bundlinje.  Med færre bekymringer omkring dit varemærke, kommer mere tid til at forblive i din zone af genialitet, hvor du kan koncentrere dig om at få din virksomhed til at vokse.... og dermed opnå mere profit. 

Jeg har været fascineret af juraen, siden jeg var helt lille og det ikke uden grund: min morfar grundlagde Reumert & Partnere, sidenhen kendt under navnet Kroman Reumert.

Senere i livet, efter at have afprøvet flere forskellige karriere veje, hvor jeg dog ikke rigtig fandt det jeg brændte for, fandt jeg mig selv tiltrukket mere og mere af juraen. Jeg endte med at genenmføre jura studiet på KU.

Efter næsten 4 år i Kunstnernes Retshjælp følte jeg mig kaldet til at stifte GRAND IPR.

I dag kombinerer jeg min vision, iver og ekspertise, hvilket gør at små og mellemstore virksomheder føler sig trygge, når det kommer til at lade deres varemærke og indhold registrere, hvilket giver dem mulighed for at føle ro i sindet og i sandhed beskyttet.

Jeg er igang med at skabe min virksomhed, eller som jeg ynder at kalde det mit eget »juridiske imperium«, en lukrativ virksomhed, der understøtter min livsstil, præcis som du er ved at skabe din.

Kontakt: 
 

(+45) 42 47 42 22

Photo Heidi Maxmiling 

Photo Heidi Maxmiling